YritysTuotteetReferenssitYhteystiedot


Rakennusliike Mika Hartikainen Oy on kovatasoisten ammattilaisten kiviyritys

Kaikki rakennus ja sisustuskiviin liittyvät palvelut, kivet ja asennukset saatte luotettavasti ja ammattitaidolla meiltä.

Kivivalikoimamme on laaja ja rakennuskiviksi erityisen sopiva. Yhteistyökumppaneidemme kautta on saatavilla kovaa ja ajassa kestävää suomalaista graniittia. Ulkomaisista kivilajeista kohteissamme käytetyimpiä ovat olleet graniitit, erilaiset marmorit ja kalkkikivet.

Asentajiemme ammattitaidolla ja oikealla osaamisen asenteella syntyvät luonnonkivestä rakennuskohteiden vaativat julkisivut, lattiat, portaat ja korkealaatuiset kylpyhuoneiden ja keittiöiden sisustuspinnat. Rakennuskohteissa vuosien myötä hioutunut ammattilaisuus, työvaiheiden oikea-aikaisuus ja viimeistelty työn jälki, ovat vahvuutemme, samoin kivilaatujen ominaisuuksien hallinta.

 

Erikoiskiviosaamistamme ovat vaativien kivitöiden; isojen porraskivien, muurikivien ja muiden painavien erikoiskivien toimitus ja asennus.
Uusien rakennus- ja sisustustöiden lisäksi vanhojen rakennusten peruskorjauksiin liittyvät kivien vaihdot, uudelleen kiinnitykset, saumaukset ja puhdistukset ovat osa palveluntarjontaamme.

Kova, kaunis ja kunnolla asennettu kivityö meiltä!

Rakennusliike
Mika Hartikainen Oy